Establish workand life balance
Identify your values,strengths and goals
Move past yourblind spots
Learning how toManage stress

Courses Starting Soon

Trusted By

Toen ik Karen voor het eerst ontmoette had ik meteen het gevoel dat we elkaar al langer kennen. Echt iemand waar je je meteen bij op je gemak voelt.

Katja

Monnickendam - Waterland

Oprecht geïnteresseerd, lief, eerlijk, een mense mens. Ik zal Karen aanraden voor een ontspanningsmoment en als coach voor gesprekken met verdieping die persoonlijk inzicht kunnen bieden.

Jeroentje

Edam - Volendam

De eerste keer dat ik bij Karen op gesprek kwam, was ik er van overtuigd dat zij voor mij de juiste coach was. Niet te zweverig en heel erg down to earth. Karen hielp mij rustiger te worden en ondersteunde mij om moeilijke situaties onder ogen te komen maar ook om bepaalde doelen te stellen.
Ik heb het hele coaching traject met een fijn gevoel gevolgd. Soms werd er gehuild en soms gelachen, soms kost het je veel energie en soms ben je heel erg rustig na een sessie. Het hoort er allemaal bij.
Wat voor mij het allerbelangrijkste was is dat ik serieus werd genomen en dat er iemand naar me luisterde, dan ben je bij Karen aan het goede adres!

Anoniem

Edam - Volendam
And you are determined to make your life be what you want it to be!

How Coaching Can Benefit You

Experience winning in your business
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequatm, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto.

Plans & Pricing

Explore Coaching in More Detail
Trial
Free
FREE! 30 Days
Subscribe
Monthly
$89
Save $98 every year compared to the monthly plan by paying yearly.
Subscribe
Yearly
$129
Save $120 every year compared to the monthly plan.
Subscribe

Don't miss the latest seats on the workshop

Learn the skills you'll need to promote
and run a successful business.
0
Happy Customers
0
Countries Visited
0
Success Stories
Jouw verhaal is veilig bij mij....